Cu angajaţii Rosal pe autocarele RATUC – Cluj

Rosal (compania care se ocupă cu salubrizarea Clujului) are o grămadă de angajaţi dotaţi cu uniforme şi scule necesare, mai mult firma are şi nişte şefi care se plimbă cu nişte maşini superbe. Aşa cum se pare, Rosal face o treabă bună, cică cel puţin arterele principale ale oraşului sunt curăţate periodic.
Ar fi totuşi o mică problemă: m-am cam săturat să călătoresc pe autobuzele, troleibuzele sau tramvaiele RATUC (Regia Autonomă de Transport Urban de Călăori) cu nişte călători, muncitori la Rosal, care urcă pe mijloacele de transport comun în uniformele purtate la lucru. Uniformele sunt cam murdare şi adesea miroase urât, iar purtătorii lor nu se abţin de ocuparea unui scaun pe autobuz, troleibuz etc. Iar culmea culmei este atunci când mai dau de câte unul de la Rosal care se duce acasă seara călătorind cu mătura sau cu lopata în mână.
Oare ce sa întâmpla, dacă toţi angajaţii din Cluj s-ar urca pe mijloacele de transport comun în uniformele purtate la locul de muncă: văd deja nişte măcelari călătorind cu cuţite în mână lor, sau pe câte un strungar care se urcă pe autobuz cu câteva bare de metal.
*Deci, ar fi timpul ca la sfârşitul fiecărei ture, Rosalul să colectează angajaţii de la punctele de lucru şi să facă posibilă pentru ei un duş şi schimbarea unfiromei la un loc echipat corespunzător.

* adăugat după ce am primit nota de la Réka

Reclame

5 responses to “Cu angajaţii Rosal pe autocarele RATUC – Cluj

 • Réka

  Milyen szomorú, hogy ezt komolyan így gondolod…

 • Lolka

  Nem értem mi a szomorú abban, hogy nekem ez nem tetszik?
  Hiszen a Rosal kellene összeszedje a munkásait és biztosítania kellene a munka utánni normális lezuhanyzás és átöltözés feltételeit.
  Nem tudom, neked lenne kedved egy ilyen csapat után a buszon utazni..

 • Anonymous

  jajj, ha román lennék, olyan jól szórakoznék az állam nyelvén körmölt bejegyzéseiden:))

 • Anonymous

  DA..DE CE NU SCRIE-TI IN LIMBA ROMANA?? ATI AJUNS EUROPENI…CU LIMBA VOASTRA DE CACAT…?!

 • lilith

  mai, imi plac ungurii, prietenii mei cei mai multi sunt unguri, dar ashe ma enervez cand nu inteleg limba! uite de-aia mi-am cumparat ghid de conversatie :))
  acum, serios, anonimule, lasa ca si limba noastra poate fi de cacat pentru unii. daca te deranjeaza, treci mai departe, nu esti obligat sa citesti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: