Felicitări CSS Liceul – Mikes Kelemen – Líceum ISK!

După 16 ani o echipa de baschet feminin din Sf. Gheorghe se află din nou în frunte. În seara asta în sala sporturlior din Cluj, sub aplauzele unei galerii înfierbântate compusă majoritar din tineri maghiari studenţi în Cluj sau veniţi din Sf. Gheorghe şi din toată Secuimea, echipa de baschet a liceului teoretic Mikes Kelemen, cunoscută şi sub numele de Sepsi BC a câştigat Cupa României la baschet feminin învingând Sportul Stundeţesc cu 74-55.

Urmărind meciul dintr-un bar din Sf. Gheorghe care striga şi aplauda frenetic la fiecare coş al fetelor din Covasna, mi-am dat seama cât de mult leagă sportul oamenii acestui oraş. Indiferent de limba în care strigau în baruri, în casele lor, toţi se bucurau pentru succesul fetelor noastre urmărind finala în direct pe Telesport.

Felicit pe această cale echipa oraşului meu natal. Consider Sepsi BC un exemplu de ambiţie, profesionalism, spirit de echipă, şi nu în ultimul rând un exemplu de succes al multiculturalismului transilvan.

sztgy_dezs_08csapat.jpg

Reclame

One response to “Felicitări CSS Liceul – Mikes Kelemen – Líceum ISK!

  • Temesvar

    cu aceasta ocazie le felicit si eu pe surioarele noastre din secuime, sper ca si la polo oradea sa ia titlul la fel ca si la fotbal cfr cluj 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: