Să trăiască Vadim Tudor şi partidul!

Trebuie recunoscut, omu are talent 🙂

Reclame

9 responses to “Să trăiască Vadim Tudor şi partidul!

 • echoofsilence

  Mama mia, ce patos avea!!! :mrgreen:

 • the mad hatter

  @echoofsilence: si acum are 🙂

 • dracu

  domnu politician UDMR-ist, ca majoritar sovin ce ma aflu, as fi curios cum comentezi urmatoarea declaratie a Vadim-ului maghiar:
  „Maghiarii nu sunt venetici in Transilvania, ci si-au pierdut tara”

 • Tihi

  În principiu aşa este (nu sunt venetici, l-au pierdut politic), cu o singură precizăre: nu a fost numai ţara „lor” ci a tuturor care l-au locuit, deci şi a românilor, germanilor, rromilor. Aşa este şi azi. Transilvania este a celor care îl locuiesc, indiferent de etnie.

  În general cred că discutarea chestiunii „cine a fost mai înainte” mi se pare total contraproductivă şi lipsită de importanţă. Ce e sigur este că de vre-o o mie de ani suntem aici cu toţii. Ce a fost înainte puţin îmi pasă. Probabli nu vom ştii niciodată adevărul exact.
  Îmi pasă de ce este acum şi ce va fi în viitor.

  Obsesia unor politicieni cu privire la istorie nu mi se pare benefică deloc.

 • the mad hatter

  Cand nu ai argumente si esti (doar) bun retor, nu iti ramane decat apelul la istorie, traditii, „autoritati”. (btw: vadim este bun retor?!)

 • ruxa

  Ce prost esti.
  De ce nu ni-i arati si pe marii actori ai tarii care recitau aceleasi lucruri?
  Pe dobitocul de Victor Rebenciug care recita poezii cu Ceausescu si care ne invita dupa ’89 pe noi sa ne stergem la gura cu hartie igienica!
  Ca sa nu mai zic de toti activistii de partid romani si unguri care au devenit parlamentari si au furat tot? Care au devenit mari scule capitaliste peste noapte?

 • solovastru

  Pt ruxa: ai perfecta dreptate cam toti marii artisti de acum au recitat si cam toti politicienii actuali credeau „sincer” in constructia socialismului pe atunci si s-au schimbat in capitalisti peste noapte in functie de cum a batut vintul.Chestia ca l-a vadim transformarea a fost cea mai penibila , el se mai da si mare nationalist intre timp.Chiar el povestea la o emisiune tv recent ca prin 1990 la cateva luni dupa revolutie a fost invitat de generalul Militaru ( despre care se credea ca e spion sovietic) la o discutie confidentiala insa el a refuzat cu „demnitate” spunind: Cum sa vin eu mare nationalist roman in vizita la un spion sovietic?Deja uitase dupa doar cateva luni cum recita si se gudura pe linga primul cuplu al tarii. Din pacate asta e , astfel de caiafe si desenati au confiscat nationalismul romanesc.Binenteles nici ungurii nu sint feriti de asa ceva au si ei niste lideri actuali care se simteau ca pestele in apa pe vremuri in comunism iar acum se dau dizidenti zic ca Ceausescu incerca sa-i faca romani.Ce sa-i faci cozi de topor peste tot!

 • dadatroll

  Cred ca a vrut sa spuna pui de lele nu pui de lei. A gresit saracu cai oligofren.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: